Klagomål

Nedan ser du en träfflista med sidor som behandlar ordet ovan. För att läsa efterfrågad information måste ni trycka på respektive rubrik för att läsa mer, samt se rätt höger och vänstermeny.

Klagomålshantering

Rutiner för synpunkts- och klagomålshantering på förskolor och skolor i Markaryds kommun

Markaryds kommuns förskolor och skolor arbetar kontinuerligt med förbättringsarbete för att erbjuda en så bra verksamhet som möjligt.
Om du har synpunkter eller klagomål på verksamheten är det viktigt att du framför dem. Då bidrar du till att göra verksamheten bättre.

Så här kan du göra

Inkomna synpunkter

I vårt synpunktshanteringssystem - Säg vad du tycker! - kan vem som helst lämna synpunkter på vad som helst när som helst och hur som helst. När en synpunkt lämnats svarar ansvarig chef inom 10 dagar.

Den som lämnar synpukten bestämmer själv om synpunkten - och svaret - ska visas på Markaryds kommuns hemsida eller inte.

Här kan du se visade synpunkter

Säg vad du tycker!

Från och med den 1/7 2016 publiceras inte synpunkter och svar från anonyma synpunktslämnare på kommunens hemsida.

Om du vill att din synpunkt och svaret på denna ska publiceras på kommunens hemsida måste du fylla i namn och bostadsadress längre ner på den här sidan.


 

Klagomål och synpunkter

Vi har ett system för hantering av synpunkter som heter "Säg vad du tycker". Där kan du framföra klagomål, synpunkter, beröm, förbättringsförslag till kommunen eller till någon enskild verksamhet. Du kan skriva i din synpunkt på ett formulär på hemsidan eller fylla i en pappersblankett eller ringa till oss.
Vi besvarar din synpunkt inom 10 arbetsdagar och publicerar den på vår hemsida.
För mer information och för att läsa synpunkter följ länken:

Andra språk/Other Languages