Hannabadet

VÄLKOMMEN TILL HANNABADET I MARKARYD

Nu har baksidan blivit framsida. Välkomna in genom vår nya entré som vi har gemensamt med Markaryds Bowling.

Fika hos oss! I vår kiosk har vi korv med bröd, glass, hembakade muffins och godis. För att släcka törsten erbjuder vi kaffe, läsk och mer. :)

*****************************************************************

Fr.o.m. vecka 18 är det stängt på helgerna.
******************************************************************

FÖR AVVIKANDE ÖPPETTIDER OCH  STÄNGDA DAGAR VID LOV ETC., SIMSKOLA OCH NYHETER SE FLIKEN "AKTUELLT"

På Hannabadet erbjuder vi en 25 meters bassäng med fem banor. När vi har många badande lägger vi i en lina för de som vill motionssimma. På onsdagar 16.30-18.00 och torsdagar 16.30-18.30 har MSS två banor, så då finns det mindre plats för motionssimning.    

Vår rehabbassäng har en höj- och sänkbar botten och håller 34 grader. På allmänhetens öppettider är den på 80 cm, förutom på ons- och fredagsmorgon, kl. 6-9 samt onsdagar kl. 13-14 (egenträning) och torsdagar kl. 18.30-19.30 (Torsdagsmys) då den är djupare. Det är även i denna bassängen som vi har babysim.

Bubbelpoolen är gjord för 8 personer och håller 37 grader. Vid grön lampa går man i och trycker på den gröna knappen. Poolen bubblar i 10 min och sedan står den i 5 min viloläge, då man lämnar poolen.  

Leklandskapet för de minsta uppmanar till lek och bus. Det finns en liten rutschkana och både djur och palmer som sprutar vatten. 
Vår stora rutschkana går utanför simhallens väggar innan man till slut landar i en avstanningsränna bakom leklandskapet.

Hannabadet Hannabadsvägen Markaryd
Telefon: 0433-720 99

GTranslate

 

Sida skapad 2011-01-18
av Sven-Erick Bengtsson
Senast uppdaterad 2014-04-23

Plats

Javascript is required to view this map.

Felanmälan