Skola

Traryds skola, 

en F-6 skola
i Norra delen av
Markaryds kommun.

Traryds skola
Kyrkvägen 7
28772 Traryd
0433/72281

Sjukanmälan:0433 / 73812Skolans Profil    

Vi vill skapa ett inlärningsklimat där trygghet, motivation och lust att lära står i centrum.      

  

                        

Vi ser fram emot ett nytt läsår under vilket vi kommer att arbeta för att kärnan i verksamheterna, barnen och eleverna samt deras behov, alltid står i fokus.
 

Information angående aktuell situation på Markaryds skola Elever och personal läser under veckorna 35-37 efter ett provisoriskt schema. Under denna testperiod görs justeringar för att schemat på ett bättre ska passa verksamheten. Alla elever får sin garanterade undervisningstid.

Många elever äter lunch samtidigt och situationen i matsalen är inte optimal. Vi är medvetna om detta och arbetar i schemaläggningen med att färre elever ska äta samtidigt i matsalen.

Tack vare föräldrar som engagerar sig och sätter tydliga gränser börjar allt fler ungdomar att dricka senare, de dricker mindre och alltmer sällan. Allt fler ungdomar tackar idag helt nej till alkohol. Det här innebär också att allt färre ungdomar råkar ut för problem kopplade till alkohol.

Yrkeshögskoleutbildning (YH-utbildning) är en eftergymnasial utbildningsform som kombinerar teoretiska studier och stark arbetslivsanknytning.

KCM planerar att starta utbildning till VÄRMEPUMPTEKNIKER.
med start augusti 2013. En 1-årig utbildning som är CSN berättigad.

För mer information och ansökan se ww. kcm.se

Andra språk/Other Languages

 

KontaktpersonRektor
Anna Freij
0433-722 80

Rektor Traryd skola

Sida skapad 2010-04-21
av Markaryds kommun
Senast uppdaterad 2017-03-22