Grundskollärare Ma/No 1-7 alt. 4-9 Markaryds kommun (2018-03-04)

Refnr:10/18 (anges i ansökan)

I Markaryds kommun finns 900 medarbetare som tillsammans jobbar för kommunen och kommuninvånarnas bästa. Vi har engagerade och kompetenta medarbetare som alla är en viktig del av vår verksamhet och som ska ha möjlighet att både utveckla verksamheten och sig själva. Alla anställda erbjuds en god arbetsmiljö och har möjlighet till friskvårdsbidrag. Som anställd i Markaryds kommun har du bra försäkringar, pensions- och semesteravtal. Markaryds kommun har en god ekonomi och står väl rustad för att möta framtiden.
Välkommen att bli vår medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta som grundskollärare i ett positivt arbetslag med engagerade lärarkollegor? Har du ambitioner och ett genuint intresse att åstadkomma resultat och ständigt själv utvecklas tillsammans med andra? Tycker du om att arbeta tillsammans med andra yrkeskategorier såsom kuratorer, specialpedagoger, SvA-lärare, fritidsledare och IKT-pedagoger med elevens hela utveckling i centrum? Då är det just dig vi längtar efter att få välkomna i vårt arbetslag på Strömsnässkolan F-6. Du ansvarar för planering, uppföljning och utvärdering av undervisning och verksamhet. Strömsnässkolan strävar efter en inkluderande helhetssyn kring varje enskild elev och undervisningen planeras och anpassas efter elevens behov och förutsättningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig grundskollärare med kompetens, erfarenhet och förmåga att möta eleverna individuellt och sprida en positiv stämning i ditt möte med dem. Du är öppen för olika arbetssätt och flexibel i samarbetet med ledning och kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet liksom förmåga att bygga förtroendefulla relationer till elever, personal och föräldrar. Ett inkluderande förhållnings- och arbetssätt är ett grundläggande krav.

Vi vill vidare att du som söker har förmågan att tänka nytt och tycker om att utveckla och utvecklas på en skola i förändring. Du är idérik och villig att söka pedagogiska vägar tillsammans med elever, kollegor och föräldrar.

ÖVRIGT
Tillträde efter överenskommelse. Heltid. Tillsvidareanställning.
Sista ansökningsdag 2018-03-04

Upplysningar om tjänsten får du av rektor Mirjam Wallin tel. 0433-722 62 .

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

Välkommen med din ansökan. Vårt ansökningsformulär hittar du på:

http://www.markaryd.se/jobbansokan Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Andra språk/Other Languages

Artikel skapad 2018-02-13
av Lina Van Der Putten
Senast uppdaterad 2018-02-13