Sök

Grundskollärare Markaryds skola F-6 (2017-11-24)

Grundskollärare Markaryds skola F-6
Refnr: 174/17 (anges i ansökan)

ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta som grundskollärare i ett glatt arbetslag med engagerade lärarkollegor? Har du ambitioner och ett genuint intresse för att åstadkomma resultat och ständigt själv utvecklas tillsammans med andra? Då är det just dig vi längtar efter att få välkomna i vårt arbetslag på Markaryds skola år 4-6. Vi har ett mycket viktigt uppdrag som vi tar på största allvar, dock vet Markaryds skolas personal att verksamheten ska genomsyras av mycket glädje, lust och värme för att eleverna ska ges en riktigt bra utbildning och god omsorg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig grundskollärare med kompetens, erfarenhet och förmåga att möta eleverna individuellt och sprida en positiv stämning i ditt möte med dem. Du är öppen för olika arbetssätt och flexibel i samarbetet med ledning och kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet liksom förmåga att bygga förtroendefulla relationer till elever, personal och föräldrar. Ett inkluderande förhållnings- och arbetssätt är ett grundläggande krav.
Vi vill vidare att du som söker har förmågan att tänka nytt och tycker om att utveckla och utvecklas på en skola i förändring. Du är idérik och villig att söka pedagogiska vägar tillsammans med elever, kollegor och föräldrar. Vi förväntar oss att du har en positiv inställning och hjärtat på rätta stället, för det har nämligen vi.

ÖVRIGT
Tillträde 20180109 eller efter överenskommelse. Heltid. Tillsvidareanställning.
Sista ansökningsdag 2017-11-24

Upplysningar om tjänsten får du av rektor Susanne Appelberg tel. 0433-72119 .

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

Välkommen med din ansökan. Vårt ansökningsformulär hittar du på:
http://www.markaryd.se/jobbansokan
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Andra språk/Other Languages

Artikel skapad 2017-11-14
av Lina Van Der Putten
Senast uppdaterad 2017-11-14