Sök

Köksbiträde (2017-09-30)

Köksbiträde
Ref nr: 143/17 (anges i ansökan)

Vi erbjuder ett självständigt och varierat jobb med stora möjligheter att påverka. Du får möjligheten att arbeta i både tillagnings- och mottagningskök, med den viktiga uppgiften att ge våra barn och äldre en god och näringsriktig måltid.

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer vara delaktig i förberedelser och egenkontroll. I din roll ingår det en liten del matlagning, men mest förberedelser till måltiderna. Arbetet kräver ett aktivt deltagande i verksamheten för att gästerna ska få den positiva matupplevelsen som man kan förvänta sig. Det finns möjlighet att arbeta i mindre arbetsgrupper i små mottagningskök och i större verksamheter.

I din roll som köksbiträde kommer du vara delaktig i ansvaret för den hygieniska standarden i köket. Du kommer utför samtliga arbetsuppgifter som kan förekomma i ett kök.

Kvalifikationer
Vi tror att du är glad, positiv och intresserad av matlagning. Det är en fördel om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och kunskap om livsmedelshygien. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi söker både timanställda och pooltjänster (50-75 % tjänstgöringsgrad). Under ansökningsperioden kommer löpande urval att tillämpas, så skicka in din ansökan så snart du kan!

Upplysningar lämnas av kostchef Eva Niklasson 0433 – 736 03. Fackliga företrädare kan nås via kommunens växel 0433-720 00

Välkommen med din ansökan. Ansökningsformuläret hittar du på http://www.markaryd.se/jobbansokan
Sista ansökningsdag är 2017-09-30

Under rekryteringsprocessen undanber sig Markaryds kommun kontakt med mediesäljare, rekryteringskonsulter och liknande.

Andra språk/Other Languages

Artikel skapad 2017-09-07
av Evelina Jahnsén
Senast uppdaterad 2017-09-07