Sök

Lärare åk 2

Markaryds kommun i södra Småland på gränsen till Skåne är en välskött kommun med god ekonomi. Lånefinanseringsgraden är f n endast 3 % och bland annat har medel avsatts som fullt ut täcker kommunens framtida pensionskostnader. I Dagens Samhälles redovisning över de mest obundna kommunerna i landet intar Markaryd plats nr 1. I Svenskt Näringslivs ranking över företagsklimat är Markaryd på 21:a plats. I Markaryd arbetar vi med ett tydligt medborgarperspektiv och samverkar i stor utsträckning tillsammans med den ideella sektorn och näringslivet i vårt utvecklingsarbete.

Utbildnings- och kulturförvaltningen söker
 
Lärare åk 2 Traryds skola
Refnr 59/17 (anges i ansökan)

Traryds skola är en mindre skola belägen i det lilla samhället Traryd, strax norr om Markaryd. Cirka 100 elever är för närvarande inskrivna i åk F-6 och naturligtvis finns det även tillgång till fritidshem.
Skolan ligger naturskönt och har tillgång till egen idrottshall samt trä- och textilslöjdsalar.
Vi söker nu en lärare med behörighet att undervisa i åk 2.
Att arbeta på Traryds skola innebär ett självständigt, men ändå nära samarbete med övriga kollegor. Engagemanget är stort och flexibilitet och förändringsbenägenhet genomsyrar vardagen. Varmt välkommen till den lilla skolan!

Arbetsuppgifter:
Undervisning i nuvarande åk 2. Undervisning i övriga klasser kan förekomma. Då undervisningen omfattar flertalet ämnen, ser vi gärna att du har en komplett behörighet.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är behörig lärare med kompetens och erfarenhet med inriktning mot årskurs 1-3. Du har förmågan att möta eleverna både individuellt och i grupp samt sprida en positiv stämning i ditt möte med dem. Du är öppen för olika arbetssätt och flexibel i samarbetet med andra människor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet liksom förmågan att bygga förtroendefulla relationer till elever, vårdnadshavare och personal. Vi anser att samarbete och eget ansvar är en förutsättning för bästa resultat i arbetet.
Vi ser gärna att du intresserar dig för IKT i din undervisning, då det framöver kommer att finnas goda möjligheter att arbeta med detta.
Anställningsvillkor:
Tillsvidare med tillträde 2017-08-15. Omfattning: 100%, ferieanställning.
Lön
Månadslön. Ange lönesanspråk i ansökan.
För mer information kontakta:
Anna Freij, rektor: 0433-72280

Facklig företrädare
Kontakta kommunens växel för vidare information, 0433-72000.
Välkommen med din ansökan. Du hittar vårt ansökningsformulär via länken:
http://www.markaryd.se/jobbansokan Sista ansökningsdag 2017-05-10

I linje med att bli en mer hälsofrämjande arbetsgivare tillämpar vi rökfri arbetstid.
Ange gärna referens samt löneanspråk.
I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

GTranslate

Artikel skapad 2017-04-12
av Lina Van Der Putten
Senast uppdaterad 2017-04-12