Lärare med inriktning fritidshem/Fritidspedagog (2018-04-22)

Lärare med inriktning fritidshem/Fritidspedagog Traryds skola
75 % Tillsvidare
Refnr 26/18 (anges i ansökan)

Traryds skola är en mindre skola belägen i det lilla samhället Traryd, strax norr om Markaryd. Cirka 100 elever är för närvarande inskrivna i åk F-6 och på fritidshemmet Linden går det runt 50 elever.
Skolan ligger naturskönt och har tillgång till egen idrottshall samt trä- och textilslöjdsalar.
Vi söker nu en lärare i fritidshem/fritidspedagog gärna med behörighet att undervisa i bild.
Att arbeta på Traryds skola innebär ett självständigt, men ändå nära samarbete med övriga kollegor. Engagemanget är stort och flexibilitet och förändringsbenägenhet genomsyrar vardagen. Varmt välkommen till den lilla skolan!

Arbetsuppgifter:
Som pedagog på vårt fritidshem ansvarar du för att planera, genomföra och utveckla det pedagogiska arbetet, tillsammans med kollegorna i arbetslaget F-6. Du, samt två kollegor, kommer att ha huvudansvaret för vårt fritidshem och vi förväntar oss att du är väl förtrogen med våra styrdokument och arbetar medvetet utifrån dess innehåll.
Under skoldagen kommer du att vara knuten till en eller flera årkurser. Viss undervisning kan även förekomma. I samverkan med läraren bidrar du till en helhetssyn på elevens hela skoldag och skapar möjligheter för eleverna att lära och utvecklas både i skolan och på fritidshemmet. I arbetsuppgifterna ingår också ansvar för att driva och utveckla rastaktiviteter för våra elever i åk F-6.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är fritidspedagog/lärare inriktning fritidshem eller förskollärare alternativt fritidsledare och som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vi ser gärna att du har behörighet i bild och/eller musik. Du tycker att arbetet med eleverna är stimulerande och du har förmågan att se eleverna i ett helhetsperspektiv. Du är flexibel, strukturerad och gillar utmaningar. Du har god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot elever, vårdnadshavare och kollegor.
Vi ser gärna att du intresserar dig för IKT i din undervisning, då det finns goda möjligheter att arbeta med detta.

Anställningsvillkor:
Tillsvidare med tillträde 2018-08-13. Omfattning: 75 %, semesteranställning.
Lön
Månadslön. Ange löneanspråk i ansökan.
Uppge referenser.

För mer information kontakta:
Anna Freij, rektor: 0433-72280
anna-karin.freij@markaryd.se
Facklig företrädare
Kontakta kommunens växel för vidare information, 0433-72000.

Välkommen med din ansökan. Du hittar vårt ansökningsformulär via länken:
http://www.markaryd.se/jobbansokan Sista ansökningsdag 2018-04-22

Ange gärna referens samt löneanspråk.
I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Andra språk/Other Languages

Artikel skapad 2018-03-26
av Lina Van Der Putten
Senast uppdaterad 2018-03-26