Sök

Lönesamordnare

Markaryds kommun i södra Småland på gränsen till Skåne är en välskött kommun med god ekonomi. Lånefinansieringsgraden är f n endast 3 % och bland annat har medel avsatts som fullt ut täcker kommunens framtida pensionskostnader. I Dagens Samhälles redovisning över de mest obundna kommunerna i landet intar Markaryd plats nr 1. I Svenskt Näringslivs ranking över företagsklimat är Markaryd på 21:a plats. I Markaryd arbetar vi med ett tydligt medborgarperspektiv och samverkar i stor utsträckning tillsammans med den ideella sektorn och näringslivet i vårt utvecklingsarbete.
söker

Lönesamordnare
Refnr :37/17 (anges i ansökan)

Markaryds kommun söker en lönesamordnare med placering på kommunstyrelseförvaltningens personalavdelning.

Arbetsuppgifter
I rollen som lönesamordnare får du arbeta med löneadministration, systemförvaltning och support till arbetsledning och anställda i frågor som rör lön och ersättningar.

Önskvärda kvalifikationer
Du bör ha några års arbetslivserfarenhet av lönearbete och ha goda kunskaper i löneprocessen. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med systemförvaltning. Utbildning, t.ex. lönekonsult, personalvetare, eller motsvarande är även det meriterande.

Du skall vara serviceinriktad, noggrann och lösningsfokuserad.

Arbetstid
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Tillträdesdag enligt överenskommelse.

Övrigt
För ytterligare upplysningar är du välkommen att kontakta Personalchef Göran Elgmark, goran.elgmark@markaryd.se, tel. 0433-720 27 eller personalspecialist Robert Melkersson, robert.melkersson@markaryd.se, tel. 0433-720 22
Fackliga företrädare nås via kommunens växel 0433-720 00

Välkommen med din ansökan. Du hittar vårt ansökningsformulär på: http://www.markaryd.se/jobbansokan. Sista ansökningsdag är 2017-03-26

Under rekryteringsprocessen undanber sig Markaryds kommun kontakt med mediesäljare, rekryteringskonsulter och liknande.

GTranslate

Artikel skapad 2017-03-08
av Lina Van Der Putten
Senast uppdaterad 2017-03-08