Säsongsarbetare till parkenheten (2018-02-20)

Refnr 7/18 (anges i ansökan)

Parkdelen ansvarar för skötsel och underhåll av kommunens parker, lekplatser, natur/grönområden och offentliga badplatser. Vi sköter även den yttre miljön kring skolor, förskolor och andra kommunalägda fastigheter. Personalstyrkan består av 6 parkarbetare fördelade på olika arbetsområden. Under högsäsong ökar vi personalstyrkan med ca 3 personer

Inför sommarsäsongen söker vi dig som vill arbeta som säsongsarbetare under perioden april till oktober vid vår parkavdelning. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av bland annat maskingräsklippning, putsning och slyröjning, plantering, ogräsrensning, klippning/beskärning av häckar, buskar och andra växter, skötsel av grönytor, planteringar och städning.

För tjänsten ställer vi krav på att du ska ha körkort B, vara allmänt tekniskt kunnig samt ha intresse för den gröna sidan. För tjänsterna är det meriterande om du har utbildning i röjsåg och motorsågs körkort .
Du skall kunna arbeta såväl självständigt som i grupp och ha lätt för att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande med tidigare erfarenhet från parkarbete.

Upplysningar lämnas av Jonatan Persson, 070-6776277. Jonatan.persson@markaryd.se  
Fackliga organisationer nås genom kommunens växel 0433-72 000.

Välkommen med din ansökan som görs via ansökningsformuläret som du hittar på http://www.markaryd.se/jobbansokan. Sista ansökningsdag är 2018-02-20.
Vi kommer att behandla ansökningarna löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt.
Under rekryteringsprocessen undanber sig Markaryds kommun kontakt med mediesäljare, rekryteringskonsulter och liknande.

Andra språk/Other Languages

Artikel skapad 2018-01-30
av Lina Van Der Putten
Senast uppdaterad 2018-01-30