Sök

Sjuksköterska

Markaryds kommun i södra Småland på gränsen till Skåne är en välskött kommun med god ekonomi. Lånefinansieringsgraden är f n endast 3 % och bland annat har medel avsatts som fullt ut täcker kommunens framtida pensionskostnader. I Dagens Samhälles redovisning över de mest obundna kommunerna i landet intar Markaryd plats nr 1. I Svenskt Näringslivs ranking över företagsklimat är Markaryd på 21:a plats. I Markaryd arbetar vi med ett tydligt medborgarperspektiv och samverkar i stor utsträckning tillsammans med den ideella sektorn och näringslivet i vårt utvecklingsarbete.

HEMSJUKVÅRDEN SÖKER:

Leg. Sjuksköterska/Leg. Distriktsköterska

Refnr: 43/17 ( anges i ansökan)

Vill du ha ett utvecklande och utmanande arbeta? Vill du vara med och förbättra vården för våra äldre i kommunen? Kom och jobba hos oss i hemsjukvården i Markaryds kommun!
Vi är med i Äldrehälsa Kronoberg, ett innovationsprojekt mellan Älmhult, Ljungby, Markaryds kommuner, länssjukvården och närsjukvården för att utveckla vården för våra äldre, vilket är ett spännande uppdrag där vi arbetar med frågor både centralt och på hemmaplan för att ge den bästa vården till våra medborgare där de befinner sig.

Arbetet som sjuksköterska i hemsjukvården är omväxlande, utvecklande och lärorikt. Hemsjukvården ansvarar för patienter både i särskilt- och ordinärt boende, LSS, omsorg och daglig verksamhet. Som sjuksköterska leder du det medicinska omvårdnadsarbetet. Du gör självständiga bedömningar, utför medicinska behandlings-och omvårdnadsinsatser samt handleder och utbildar omvårdnadspersonalen i våra olika verksamheter. Tillsammans med andra yrkeskategorier bidrar du till att ge brukaren en god livskvalitet, både genom god omvårdnad, och avancerad hemsjukvård.
Hemsjukvården består av sjuksköterskor i olika åldrar, vi har en god gemenskap och är omtänksamma mot varandra. Du har sjuksköterskekollegor i Din närhet som Du kan få stöd av vid behov.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som:
Är legitimerad sjuksköterska/distriktsköterska. Du har förmågan att arbeta både självständigt och i team och du har god datorvana
Du har B-körkort

Anställningsvillkor:
Anställningsform: Tillsvidaretjänst
Omfattning: 75 - 100 %
Löneform: Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Arbetstid: Schema. Schemalagd arbetstid där dag-, kväll- och helgtjänstgöring ingår.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Upplysningar lämnas av: Enhetschef Kristina Davidsson, 0433 – 746 02

Välkommen med din ansökan. Ansökningsformuläret hittar du på http://www.markaryd.se/jobbansokan
Sista ansökningsdag är 2017-04-10
Vi tillämpar intervjuer löpande under ansökningstiden.
Vi undanber oss alla erbjudande om annonserings-och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

GTranslate

Artikel skapad 2017-03-20
av Lina Van Der Putten
Senast uppdaterad 2017-03-20