Sök

Sjuksköterska

Markaryds kommun i södra Småland på gränsen till Skåne är en välskött kommun med god ekonomi. Lånefinansieringsgraden är f n endast 3 % och bland annat har medel avsatts som fullt ut täcker kommunens framtida pensionskostnader. I Dagens Samhälles redovisning över de mest obundna kommunerna i landet intar Markaryd plats nr 1. I Svenskt Näringslivs ranking över företagsklimat är Markaryd på 21:a plats. I Markaryd arbetar vi med ett tydligt medborgarperspektiv och samverkar i stor utsträckning tillsammans med den ideella sektorn och näringslivet i vårt utvecklingsarbete.

Semestervikariat i hemsjukvården i Markaryds kommun
HEMSJUKVÅRDEN SÖKER:

Vikarierande Sjuksköterska/Distriktsköterska, semestervikariat
Ref nr: 46/17 (anges i ansökan)

Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska, är flexibel och tycker om att ha omväxlande, utvecklande och lärorikt arbete. Hemsjukvården ansvarar för patienter både i särskilt- och ordinärt boende, LSS, omsorg och daglig verksamhet. Som sjuksköterska leder du det medicinska omvårdnadsarbetet. Du gör självständiga bedömningar, utför medicinska behandlings-och omvårdnadsinsatser samt handleder omvårdnadspersonalen i våra olika verksamheter. Tillsammans med andra yrkeskategorier bidrar du till att ge brukaren en god livskvalitet, både genom god omvårdnad, och avancerad hemsjukvård.
Hemsjukvården består av sjuksköterskor i olika åldrar, vi har en god gemenskap och är omtänksamma mot varandra. Du har sjuksköterskekollegor i Din närhet som Du kan få stöd av vid behov.
Som nyexaminerad sjuksköterska erbjuds du att arbeta dagtid måndag – fredag för att växa in i din roll som sjuksköterska och inte behöva arbeta ensam utan alltid ha en kollega till hands att rådfråga.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som:
- är legitimerad sjuksköterska/distriktsköterska
- har förmåga att arbeta både självständigt och i team,
- har körkort B,
- har god datorvana.
Anställningsvillkor:
Anställningsform: Semestervikariat
Omfattning: Heltid eller enligt överenskommelse.
Löneform: Timlön. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Arbetstid: Schema. Schemalagt arbetstid där dag-, kväll- och helgtjänstgöring ingår.
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Tidsbegränsat till: 2017-09-30
Upplysningar lämnas av: Enhetschef Kristina Davidsson, 0433 – 746 02
Välkommen med din ansökan! Vårt ansökningsformulär hittar du på: http://www.markaryd.se/jobbansokan. Anställning sker löpande under anställningsperioden.
Sista ansökningsdag är: 2017-04-10 Vi undanber oss alla erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

GTranslate

Artikel skapad 2017-03-20
av Lina Van Der Putten
Senast uppdaterad 2017-03-20