Sök

Speciallärare (2017-09-28)

Speciallärare till Strömsnässkolan åk 7-9, Markaryds kommun
Refnr: 132/17 (anges i ansökan)

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär arbete i årskurs 7-9 på Strömsnässkolan men också i ett övergripande perspektiv. Hos oss arbetar specialläraren tillsammans med övriga kollegor på skolan samt i samverkan med kollegorna inom Centrala elevhälsan.

Som speciallärare ansvarar du för att planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet för eleverna i årskurs 7-9 i samarbete med övriga lärare. Arbetet innebär nära kontakt och samarbete med elever och föräldrar. Du deltar och tar en aktiv roll i arbetslaget samt utvecklar verksamheten tillsammans med skolans övriga personal.

Specialläraren ingår även i skolans elevhälsoteam där frågor om särskilt stöd och annan anpassning av studier diskuteras och beslutas i samråd med övriga professioner. Utifrån tjänstens krav önskar vi att du som söker kan bedriva ett självständigt och utvecklande arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig speciallärare alt behörig lärare. Du har förmågan att möta eleverna individuellt och sprida en positiv stämning i ditt möte med dem. Du är öppen för olika arbetssätt och flexibel i samarbetet med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet liksom förmåga att bygga förtroendefulla relationer till elever, personal och föräldrar. Ett inkluderande förhållnings- och arbetssätt är ett grundläggande krav.

Vi söker dig som är positiv, kreativ och nytänkande. Att arbeta över gränserna samt att kunna motivera och entusiasmera elever och medarbetare ser vi som en självklarhet. Vi anser att samarbete och eget ansvar är en förutsättning för bästa resultat i arbetet. Du har stort intresse och engagemang kring uppdraget som speciallärare. Du är idérik och villig att söka pedagogiska vägar och lösningar tillsammans med elever, kollegor och föräldrar samt är intresserad av att aktivt delta i det utvecklingsarbete som bedrivs.

ÖVRIGT
Tillträde efter överenskommelse. Heltid. Tillsvidareanställning.
Sista ansökningsdag 2017-09-28

Upplysningar om tjänsten får du av rektor Rebecka Svensson 0433-722 64 eller rebecka.svensson@markaryd.se

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.

Välkommen med din ansökan. Vårt ansökningsformulär hittar du på:

http://www.markaryd.se/jobbansokan
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Andra språk/Other Languages

Artikel skapad 2017-08-29
av Lina Van Der Putten
Senast uppdaterad 2017-08-29