Studiecirkelledare i data 3,5 timmar/vecka i Markaryd (2018-01-22)

Refnr: 1/18 (anges i ansökan)

Markaryds kommun har startat upp en datakurs i hur man lagar, servar och optimerar en dator både med mjukvaran och med hårdvaran. Varje deltagare får tillgång till en egen dator (äldre modell) med verktyg i kursen och det handlar mycket om att lära sig sakerna med datorn genom att faktiskt göra det. Studiecirkeln har ca 6-10 deltagare och vi har träffats en gång. Vår nuvarande cirkelledare känner dock att vi behöver en ny ledare som kan möta de behov och önskemål som finns i vår grupp.
Våra deltagare önskar lära sig hur man kan göra en dator snabbare för att klara av mer krävande spel och det inte bara genom att sätta in mer RAM-minne eller byta grafikkort utan vill veta även hur man kan göra det på en rad andra sätt som att t.ex. klocka upp processorn och sätta in extra kylning av olika slag, boosta upp hårddisken eller ersätta den med en SSD-disk, hur man kan göra optimeringar i Windows och hur man kan eliminera alla de saker som slöar ner datorn. Du ska även veta hur man felsöker en hårddisk eller annan hårdvara eller mjukvara i datorn och hur man kan fixa det.
Kursen är på torsdagskvällar 18:00-21:00 i ABF lokaler i Markaryd och utöver den tiden får du som kursledare vid varje tillfälle betalt 30 min för förberedelse. Den lönen vi kan ge är 125 kr/h + kvälls OB på 21,50 kr/h från kl. 19. Vid varje tillfälle bjuder Markaryds kommun på mackfika för alla i kursen. Vi siktar på att starta upp igen i slutet av januari 2018 om vi då har fått tag på en kursledare som uppfyller våra önskemål.

Vi söker dig som:
• Är positiv, social och har god hand med människor och är bra på att förklara.
• Har goda kunskaper om det som är beskrivet ovan och om data i övrigt gällande både hårdvara och mjukvara.
• Talar god svenska och du måste veta vad allt tekniskt du ska berätta om heter på svenska.
• Vi ser gärna även att du har någon referens.
Upplysningar:
Enhetschef Lina Bäckman: 0433-72246
Behandlingsassistent Robert Ortiz: 070-8926678

Tillträde enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan! Vårt ansökningsformulär hittar du på: http://www.markaryd.se/jobbansokan Sista ansökningsdag 2018-01-22
Intervjuer och anställningar kommer att ske löpande.
Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryterings annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Andra språk/Other Languages

Artikel skapad 2018-01-09
av Lina Van Der Putten
Senast uppdaterad 2018-01-09