Tack för alla år i världens bästa Markaryd

Den 4:e april kom det in en synpunkt till vårt synpunktshanteringssystem Säg vad du tycker! Vi blev så stolta och glada att vi vill dela med oss av synpunkten här på vår hemsida.

Hejsan!

- Jag är en 19-årig tjej som just nu är bosatt i San Diego där jag jobbar som au pair och studerar. Jag läser "säg vad du tycker" nästan dagligen för att hålla mig uppdaterad om vad som händer på min hemort och jag tänkte att det nu är dags för mig att bidra med en liten synpunkt.

Jag vill egentligen bara säga tack. Tack för en trygg uppväxt, på bra skolor (Haga/Höjden/Huneskolan & KCM), med bra lärare, bra utbildning och många möjligheter. Tack för ett stort utbud av fritidsaktiviteter, tack för lärorika sommarjobb och tack för alla chanser jag har fått att uttrycka mina åsikter och ge förslag till saker och ting, både i skolan och på ställen som detta. Markaryd är en fantastisk kommun på många sätt och vis, och trots att jag bor i en miljonstad och lever "drömlivet" bland fina bilar, god mat, sol och surfare, så ska det bli väldigt skönt att komma hem. I en liten by där alla känner alla finns tryggheten.

Så tack för alla år i världens bästa Markaryd, jag hoppas att det blir många fler!

Med Vänliga Hälsningar
Lovisa Green

Andra språk/Other Languages

Artikel skapad 2014-04-07
av Christer Ekstrand
Senast uppdaterad 2014-05-08