Vik. Växeltelefonist/receptionist (2018-05-27)

Om dig

Vi söker dig som har en lämplig utbildning och är mycket serviceinriktad. Du skall ha ett gott ordningssinne och vara flexibel. Vi förutsätter att du som söker har goda datakunskaper.
Du ska behärska svenska i tal och skrift.

Dina arbetsuppgifter
Välkommen att söka ett av de viktigaste, roligaste jobben i Markaryds kommun!

Du kommer att vara den första företrädaren för kommunen som besökaren möter och därmed den som avgör om mötet med kommunen blir bra. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att svara på frågor kring all kommunal verksamhet och övrig samhällsinformation via personliga besök och telefon. I dina uppgifter ingår även postöppning/postsortering, diarieföring av inkomna mail och brev samt övrigt förekommande kontorsgöromål.

Övrigt
Anställningsvillkor
Vikariatet gäller under perioden 2018-06-18-2018-07-27

Arbetsplats: Markaryd

Välkommen med din ansökanhttp://www.markaryd.se/jobbansokan 

Markaryds kommun i södra Småland på gränsen till Skåne är en välskött kommun med god ekonomi. Lånefinansieringsgraden är låg och bland annat har medel avsatts som fullt ut täcker kommunens framtida pensionskostnader. Markaryds kommun är för tredje året i rad den kommun som enligt Svenskt näringsliv har landets bästa företagsklimat. I Markaryd arbetar vi med ett tydligt medborgarperspektiv och samverkar i stor utsträckning tillsammans med den ideella sektorn och näringslivet i vårt utvecklingsarbete.

Andra språk/Other Languages

Artikel skapad 2018-05-09
av Evelina Jahnsén
Senast uppdaterad 2018-05-09