Kommunikation

Nedan ser du en träfflista med sidor som behandlar ordet ovan. För att läsa efterfrågad information måste ni trycka på respektive rubrik för att läsa mer, samt se rätt höger och vänstermeny.

Press & informationsmaterial

Här hittar du bland annat bilder, pressinformation samt kontaktuppgifter till personer i kommunen som brukar uttala sig i medier. Du kan hämta hem vår grafiska profil samt att du kan ta del av våra pressmeddelanden

Om du saknar något eller har frågor som du inte hittar svar på här kan du kontakta vår kommunikatör
Evelina Jahnsén: evelina.jahnsen@markaryd.se 0433-72107

Funderar du på Fiberförening

Funderar du på att starta fiberförening och varför behövs det ?

Som de flesta säkert vet är ”telekom” branschen helt avreglerad sedan en längre tid. Enkelt sagt har ”staten” inget ansvar för vår tele/datakommunikation längre. Marknaden styr helt och hållet vilket innebär att man bygger ut fibernät där det finns tillräckligt med pengar att tjäna för att finansiera bygget och driva dessa nät med vinst. Allt sker på marknadsmässiga grunder, precis som i alla andra branscher.

Kommunikation

Bra kommunikationer med ett fungerande vägnät har alltid varit Markaryds livsnerv. Ombyggnaden av E4:an 2005 medförde att våra redan tidigare goda transportmöjligheter blivit ännu bättre.

Andra språk/Other Languages