Företag

Nedan ser du en träfflista med sidor som behandlar ordet ovan. För att läsa efterfrågad information måste ni trycka på respektive rubrik för att läsa mer, samt se rätt höger och vänstermeny.

Markaryds kommun - högsta sammanfattade omdömet i landet

Idag presenterades Svenskt Näringslivs årliga ranking över företagsklimatet i landets kommuner. Där Markaryds kommun mycket glädjande fick det högsta sammanfattande omdömet i landet. Markaryds snitt på 4,7 av 6 är det högsta betyget som någon kommun har fått sedan mätningarna startade för 20 år sedan.

Valfrihetssystem för företag

Valfrihetssystem enligt LOV infördes i Markaryds kommun den 1 januari 2011.

Här på sidan finns ett förfrågningsunderlag  och en ansökan där du kan läsa mer om vad det innebär att vara utförare enligt LOV.

Hur gör du för att bli godkänd som leverantör/utförare?

Du som företagare fyller i en ansökan som vi tar ställning till. Uppfylls kraven så godkänns du att vara leverantör, eller utförare som vi kallar det.

Näringslivet i Markaryds kommun

Markaryd är en mycket företagsvänlig kommun. Vi har överlägset Kronobergs läns bästa företagsklimat* i Svenskt Näringslivs kartläggning av företagsklimatet. En förklaring till det goda företagsklimatet är den goda samverkan mellan kommun och näringsliv och mellan företagen.

 

Andra språk/Other Languages