Kompiskortet

Kompiskortet

Kompiskortet är en möjlighet för dig som har en funktionsnedsättning att tillsammans med en kompis eller stödperson ta del av olika aktiviteter och arrangemang.
Kompiskortet är ett samarbete mellan LSS Fritid och Kultur - Fritid

Kortet innebär att du betalar som vanligt för aktiviteten/arrangemanget men din kompis följer med gratis. Det kan gälla biljetter, inträde, medlemskap eller träningsavgifter.
Du bestämmer vem som ska följa med, en vän , en personal eller en släkting och det behöver inte vara samma person varje gång.

Var gäller Kompiskortet?

Kortet gäller hos de arrangörer och föreningar i Kronobergs län som anslutit sig till Kompiskortet. Nedan kan du se listan över arrangörerna i Markaryds kommun. Där finns även länkar till övriga kommuner i länet som är anslutna till Kompiskortet och på deras hemsidor hittar du  information om arrangörer i respektive kommun.
Kontakta gärna föreningarna och arrangörerna innan du planerar att gå dit för att ta reda på vad som gäller och hur tillgängligheten är.

Ansökan

Du ansöker om Kompiskortet genom att fylla i ansökningsblankett och bifoga en bild på dig.

Du ansöker om kompiskortet via vår e-tjänst

Kompiskortet skickas sedan hem till dig.

Arrangör

Önskar ni som förening/organisation att ansluta er till Kompiskortet och vill erbjuda fri entré, träning eller deltagaravgift?

Ni kan anmäla er vi vår e-tjänst som du hittar här nedan

Skriv ut
Senast uppdaterad: 23 maj 2024 14:51