Skräpplockarvinnarna utsedda!

Fr. v: Tord Gustafsson, Asim Serdarevic, John Karlsson och Bengt Germundsson.

Så var det avgjort – fastighetsenheten mobiliserade flest medarbetare i personaltävlingen om skräpplockning. Kristdemokraterna tog hem förstapriset i politikertävlingen.

Asim Serdarevic, enhetschef vid fastighetsenheten, var mäkta stolt när Tord Gustafsson, kultur- och fritidschef, kom med diplomet.
- Detta känns toppen! Vi har gjort en insats för vår närmiljö, naturen och Markaryds kommun, säger Asim Serdarevic, och lägger ut receptet för ett vinnande koncept – nämligen gruppkänsla, miljömedvetenhet och att gruppen trivs och är trygga med varandra.

- Stort tack till alla mina anställda. Utan dem hade vi inte åstadkommit de fina resultaten. Alla vill ha sådan personal som jag har. Vi kör nästa år igen, säger Asim Serdarevic.

På politikersidan tog KD hem förstapriset. John Karlsson, miljö- och byggchef, överlämnade ett inramat diplom till Bengt Germundsson, kommunstyrelsens ordförande (KD).

- Detta är mycket glädjande. Lite tråkigt att jag själv inte kunde medverka men ett förträffligt arbete av mina partikolleger oavsett, sade Bengt Germundsson.

Övriga mottagare av diplom blev Fyrklövern (särskilt boende), kultur- och fritid, miljö- och byggnadsenheten samt Markaryds friluftsklubb.

STARKT JOBBAT!

TACK!

VI SES NÄSTA ÅR!

Projektgruppen för miljöveckan vill här också passa på att tacka kommunens skolor, förskolor, personal, barn, elever och övriga som varit engagerade under miljöveckan 2019.

TACK ALLIHOP FÖR ERT ENGAGEMANG!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 24 februari 2020 15:16