Eldningsförbud

Från och med den 11 maj råder generellt eldningsförbud i Markaryds kommun. Anledningen till eldningsförbudet är att minska risken för skogsbränder.

Stäng meddelande

Servicekontor öppnar 4 november

Förstora bilden

Servicekontoret i Strömsnäsbruk öppnar 4 november

Nu ”smygöppnar” vi det nya servicekontoret i Strömsnäsbruk! Dörrarna öppnas den 4 november.

För att öka tillgängligheten och förstärka den kommunala närvaron i Strömsnäsbruk har politikerna beslutat att satsa på ett servicekontor i Strömsnäsbruk. Ännu är inte all inredning på plats, men den 4 november kommer vi att ”smygöppna” kontoret i Swedbanks gamla lokaler.

Bland annat ska en bemannad reception dagligen finnas på plats för att ta emot och ge besökarna grundläggande service, men också lotsa dem vidare till rätt personer i kommunens verksamheter. Här kommer man också att kunna möta handläggare från alla förvaltningar, ta del av aktuell information, utställningar med mera. Med det nya servicekontoret kommer det att erbjudas en kommunal servicenivå som inte funnits i den norra kommundelen på drygt 25 år.

För att fira öppningen bjuds alla intresserade in till ett ÖPPET HUS lördagen den 23 november, då det nya servicekontoret formellt invigs. Håll utkik här på webben för mer information om detta.

Kika gärna på bilderna nedan för att se några av lokalerna efter renoveringen.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 24 februari 2020 15:15