Helgjobb för ungdomar

Bild

Projektet "Ungas delaktighet inom äldreomsorgen" drar igång under hösten 2020 och kommer i uppstarten drivas som ett pilotprojekt. Med anledning av detta söker nu socialförvaltning fyra ungdomar mellan 15-16 år.

Socialförvaltningen söker dig som är mellen 15-16 år och som är intresserad att arbeta inom äldreomsorgen. Du kan få möjligheten att jobba på ett särskilt boende som ligger antigen i Markaryd eller Strömsnäsbruk. Det kommer att innebära att du arbetar varannan helg under 12 veckor, med start september 2020. Ett arbetspass kommer att vara under 4 timmar lördag och söndag.

Arbetsuppgifterna kan innebära att du ska vara behjälplig med vardagliga bestyr på ett äldre boende så som att servera frukost, plocka undan disk, utföra enklare städuppgifter men framför allt att samtala, gå ut på promenader och hitta på andra sociala aktiviteter med de boende.

Är du intresserad att arbeta hos oss?

Skriv då ihop ett brev och berätta lite om dig själv och varför just du skulle passa för det här jobbet. Uppge också i brevet om du har möjlighet eller inte att jobba i både Strömsnäsbruk och Markaryd.

Mejla din ansökan till amanda.regebro-hult@markaryd.se

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Amanda Regebro Hult på telefonnummer 0433-720 67 eller via mejl.


Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 mars 2020 13:59