Glad påsk önskar Markaryds kommun

Bild

Påskhälsning från Markaryds kommun: Vi önskar er en glad påsk hemma

Vi på Markaryds kommun vill önska alla en trevlig påsk! Vårt kommunhus och växel kommer att ha öppet torsdag 9 april fram till 16.30. Vi öppnar igen tisdagen den 14 april klockan 8.

Med den här påskhälsningen vill vi även uppmana att strunta i den eventuellt planerade resan och istället njuta av det som Markaryd har att erbjuda. Vi har en fantastisk natur med både sjöar, utegym och vandringsleder. Läs mer på uppleva och göra och markaryd.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Har den stora påskmiddagen blivit inställd så kan du fortfarande unna dig något extra. Många av restaurangerna i kommunen erbjuder en avhämtningsmeny, vissa kan även köra hem den till dörren åt dig. Läs mer på markaryd.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vi förstår att rådande situation plötsligt skapat en alternativ vardag för många, därför vill vi här även passa på att rikta ett stort tack till alla som gör den här kommunen så fantastisk att leva i.

Tack för att ni respekterar de direktiv som har kommit och tack för att ni på ett lika klokt vis kommer att respektera de direktiv som kan komma att komma framöver.

Vi klarar detta tillsammans.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 9 april 2020 18:43