Starta eget-träffar i höst

Drömmer du om att starta eget företag? Har du en jättebra affärsidé som du vill förverkliga? Nu kickar vi i gång hösten och vinterns ”Starta eget företag” kvällar i Markaryd.

Första tillfället är 12 oktober, klockan 17.30-20.00 i ”Nobelhuset”, på Hannabadsvägen 1 i Markaryd.

Då har vi besök från:

  • Madelene Larneby som själv driver företag sedan 4 år tillbaka. Hon berättar om sin resa som företagare och tar bl a upp följande frågor: Vilka bolagsformer finns det? Vad ska du tänka på när du startar företag? Var finns hjälp att få? Samt ger generella tips och trix.
  • Torbjörn Carlsson från Företagsfabriken, som är Kronobergs företagsinkubator. Han kommer prata om vad ett skalbart företag är, hur man kan testa sin affärsidé och hur man kan få sitt företag att växa.

Anmäl dig genom att skicka ett mail till: bengt-goran.soderlind@markaryd.se

På grund av den rådande situationen med Covid-19, kommer vi begränsa antalet platser och vidta andra åtgärder för att se till att det är ett Covid-19-säkrat event.

Vi bjuder på kaffe och fralla, så vänligen ange eventuella allergier när du anmäler dig till eventet.

Höstens starta eget-träffar anordnas av Markaryds kommun Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., c/o Markaryd Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Tillväxt Markaryd Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Företagsfabriken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 6 oktober 2020 15:23