Årets företagare i Markaryds kommun

Under tisdagen delades priset för "Årets unga företagare" och "Årets företagare" ut till lokala entreprenörer i Markaryds kommun.

Utmärkelserna delades ut av Ronny Vidigsson, Företagarna tillsammans med kommunstyrelsens ordförande Bengt Germundsson och närlingslivschef Bengt-Göran Söderlind utanför kommunhuset i Markaryd tisdagen den 30 mars

Årets unga företagare

År 2019 startade Carolina Lagerqvist Andersson Floristjuvelen by Carolina Lagerkvist AB och fick motta utmärkelsen "Årets unga företagare".

Motiveringen löd

Carolina är en mycket duktig och utbildad florist med rätta drivet att starta eget och har verkligen visat detta under året som gått. Hon har utvecklat Floristjuvelen till ett ställe där man får personlig hjälp med allt man kan behöva inom blommor och presentartiklar. Hon är därmed en bra förebild för unga som vill starta företag.


Årets företagare

Redovisningsbyrån Tranan AB grundades av Anette Björkheim och Marie Olofsson, de fick motta utmärkelsen "Årets företagare".

Motiveringen löd

"Redovisningsfirman Tranan AB har visat att med ett brinnande intresse för redovisning och fast beslutna att driva företaget framåt och uppåt i över 23 år är väl värda utmärkelsen Årets företagare 2020."


Priserna är ytterligare ett av många bevis på det fantastiska företagsklimat vi har i Markaryds kommun. Stort grattis önskar Markaryds kommun!

Läs mer

Starta företag i Markaryds kommun

Få ditt företag att växa med hjälp av Konsulttimmen

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 mars 2021 12:38