Workshop - forma Strömsnäsbruks nya centrum

Initiativ trygghet utformar just nu området Dalaplan i Strömsnäsbruk. Detta område syftar till att bli Strömsnäsbruks nya mötesplats och centrum. Ta chansen att vara med och forma framtidens knytpunkt i norra kommundelen genom denna digitala workshop.

Denna workshop presenteras som en del av kommunens trygghetsprojekt "Initiativ trygghet" som är ett tvåårigt projekt vars mål är att skapa förutsättningarna för en tryggare och mer sammanhållen kommun.

Som en del av detta trygghetsskapande arbete, har behovet av en ny mötesplats och ett centrum identifierats i Strömsnäsbruk. Detta centrum är tänkt att ligga i området längs med Nya Åbrovägen, mellan Lagastigsgatan och Hinnerydsvägen.

Som en del av detta arbete arrangerar vi flera workshops för att rådfråga er som bor och verkar i området, för att se hur ni vill att denna nya mötesplats ska se ut och vad den ska innehålla.

Tid

Onsdagen den 21 april klockan 17:30 - 19:00

Upplägg

  • Introduktion
  • Diskussion i smågrupper

Workshopen sker på distans via Teams, du behöver inte ladda ned något program utan kan starta workshopen direkt via din webbläsare. En inbjudan kommer att skickas ut till anmälda deltagare via mail i god tid före workshopen.

Anmäl dig till workshopen

Sista anmälningsdag är den 19/4
Till denna adress kommer länk till workshopen att skickas


Du kan även anmäla dig till workshopen genom att maila initiativtrygghet@markaryd.se eller genom att ringa Viktor Tagesson, 0433-722 19.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 20 april 2021 08:44