Upptäck hela kommunen med Upplevelsekartan

Nydalaleden

I Upplevelsekartan hittar du information om alla våra leder, fiskevårdsområden samt kartor uppmärkta med leder, badplatser, grillplatser, informationsskyltar, parkeringar, rastplatser, toaletter och vindskydd.

I Markaryds kommun är det alltid nära till naturen och till någon av de fina och natursköna promenad- eller vandringslederna. För alla er som vill ge sig ut, antingen på en längre vandring, en kortare promenad eller en fisketur lanseras nu ”Upplevelsekartan”.

I Upplevelsekartan kan du läsa om kommunens olika leder, titta på och skriva ut kartor över ledernas sträckning och självklart läsa om fiskevårdsområdena som finns i Markaryds kommun.

I Upplevelsekartan hittar du praktisk information om olika leder. Du kan även se bilder från lederna och ladda ner kartor.

I fliken för fiskevårdsområden kan du läsa om vilka fiskevårdsområden som finns och hur du kan köpa fiskekort.

Under kartor kan du titta på en karta över samtliga leder i kommunen, men även ladda ner mer specifika kartor över respektive led. Uppmärkt på kartan finns också badplatser, grillplatser, informationsskyltar, parkering, rastplatser, toaletter och vindskydd.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 21 maj 2021 10:02