Är du nyfiken på solceller? Välkommen på solsafari!

Solsafari

Varje ögonblick nås jorden av enorma mängder solenergi. Solceller är ett lönsamt och konkret sätt att bidra till en mer hållbar värld. Starta din solkraftsresa på det digitala evenemanget Solsafari 2021!

Välj och vraka bland spännande föreläsningar och livesändningar. Du kan också ta del av förinspelade rundturer på solcellsanläggningar från hela landet, i solparker, inom kommuner, hos företag och flerfamiljs- och privatägda hus.

Solsafari är för alla som är intresserade av solenergi och att producera egen förnybar el. Oavsett om du är en privatperson, företagare, representant för en kommun eller en bostadsrättsförening finns en föreläsning eller rundtur av en solcellsanläggning för dig.

Den digitala solsafarin är den 7 september mellan klockan 9:00-19.00.

Program


Det är kostnadsfritt att delta och ingen anmälan krävs! Varmt välkommen! Klicka här för att komma till livesändningen! Länk till annan webbplats.

Solsafari 2021 är ett nationell digitalt evenemang som arrangeras inom ramen för projektet Framtidens solel i östra Mellansverige. I år samarrangeras Solsafari i sydost av Energikontor Sydost, länsstyrelserna i Blekinge, Kalmar och Kronoberg samt de kommunala energi- och klimatrådgivarna.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 6 september 2021 16:21