Tillsammans gör vi varandra bättre

Möjligheternas Markaryd, tillsammans gör vi varandra bättre

Möjligheternas Markaryd, tillsammans gör vi varandra bättre

De senaste dagarnas väderläge har tagit fram styrkorna i vår kommun, därför vill Bengt Germundsson, kommunstyrelsens ordförande och Asim Serdarevic, t.f. teknisk chef rikta ett stort och hjärtligt tack till anställda, entreprenörer och medborgare i Markaryds kommun.

Bengt Germundsson, kommunstyrelsens ordförande - Det är med stor glädje som jag ser hur alla hjälps åt för att på bästa sätt hantera den, för vår kommun, ytterst ovanliga stora mängd snö som fallit de senaste dagarna. Det är vid sådana här tillfällen som våra styrkor syns extra mycket.

Asim Serdarevic, t.f. teknisk chef – Jag kan bara instämma med Bengt Germundsson, jag är oerhört stolt över både personal och entreprenörer som sätter sina egna behov i andra hand för att det ska bli som bra som möjligt. Jag ser personal som planerar om, arbetar extra och samverkar för att säkerställa alltifrån en trygg omsorg till att medborgarna ska ha möjlighet att ta sig både till och från sina arbeten.

Bengt Germundsson, kommunstyrelsens ordförande – Och sist men verkligen inte minst så vill jag vända mig till våra medborgare. Tack för att ni håller i och håller ut, visar tålamod, förståelse och gör det som ni kan för att hjälpa till i denna ovanliga situation.
När jag begrundar allt som varje enskild person i vår kommun gör i det här så blir jag innerligt varm inombords över att ha förmånen att vara del i ett samhälle där vi gång på gång visar att det är tillsammans som vi gör varandra bättre.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 3 december 2021 19:08