Kan digitala lösningar utveckla ditt företag?

Nu kan företag i Kronobergs län, utan kostnad, få hjälp att upptäcka tekniska utvecklingsmöjligheter genom kurser som anordnas på platser där intresse finns.

Internet of things (IoT) är ett samlingsnamn för saker som har en inbyggd elektronik och uppkoppling och genom detta pratar med varandra och delar med sig av viktig information. Idag hjälper därför IoT fler och fler företag att hitta fler tid- och kostnadseffektiva lösningar.

Linnéuniversitet har nu, i samarbete med bland annat Region Kronoberg, lanserat ett projekt där man genomför föreläsningar, arrangerar workshops och genomför pilotcase med företag som vill testa tekniska idéer.

Du kanske arbetar som ingenjör inom industrin eller som utvecklare på ett IT-företag och vill lära dig mer om hårdvaran och hela infrastrukturen inom IoT, eller vill lära dig att utveckla en idé inom IoT. Du behöver inte vara vare sig programmerare eller elektronikingenjör för att ha nytta av IoT, du behöver enbart ha ett intresse av att hjälpa din arbetsplats eller företag att utvecklas!

Vill du att vi arrangerar en föreläsning i Markaryd?

Intresseanmälan

Skriv ut
Senast uppdaterad: 18 februari 2022 13:33