Ny HR-chef i Markaryds kommun

Sara Malmsjö, HR-chef

Den 11 april tillträder Sara Malmsjö som HR-chef i Markaryds kommun.

Kommunchef Elisabeth Fock har lett rekryteringsarbetet:

Jag är väldigt glad över att få välkomna Sara i hennes nya roll som HR-chef! Sara har arbetat hos oss på HR-avdelningen sedan 2020 och är redan en känd nyckelspelare i kommunens organisation. Hennes insats kommer att fortsätta göra viktig skillnad inte minst inom arbetet med kultur och struktur. Hennes erfarenheter av ledarskapsutveckling och kommunikativt värdegrundsarbete kommer väl till pass här och hon har redan gjort stort avtryck inom vårt systematiska arbetsmiljöarbete.

Sara bor i Skånes Fagerhult och kommer närmast från Åstorps kommun och jobbet som HR-utvecklare innan hon 2020 började som HR-specialist i Markaryds kommun. Tidigare har Sara arbetat med rehabilitering både kommunalt och på Arbetsförmedlingen med personer i utanförskap.

Sara om sitt nya arbete:

Jag har arbetat med HR-frågor i kommun och statligt i många år och hoppas därför kunna tillföra både kompetens och idéer. Jag tycker om att jobba brett med alla personalfrågor och det gör att det blir en stor variation i arbetet. Ett område jag är extra intresserad av är utveckling av medarbetarskap och ledarskap.

Sara lämnar sitt nuvarande arbete som HR-strateg och har varit tillförordnad HR-chef sedan januari i år.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 12 april 2022 09:19