Musikalisk föreställning om psykisk ohälsa

JW

Torsdagen den 5 maj kommer Josefin Wikewand med sin föreställning "Det finns en chans" som handlar om psykisk ohälsa till Kulturhuset i Markaryd.

Följ med på en personlig resa från barndom till vuxenliv, där Josefin delar med sig av sina erfarenheter kring ångest, depression, utmattning, hårda prestationskrav och att vara anhörig. Berättelsen som vävs utifrån monolog och musik tar inte bara avstamp i utmaningen att hantera svåra känslor utan speglar också en stark inre drivkraft att följa sina drömmar och att finna sin plats, i såväl världen som i sig själv.

Josefin Wikewand är musikalartist med många års erfarenhet av att arbeta som solist i musikaler, shower, reklam, tv & film. Hon började sin artistiska bana på Musikteaterskolan i Bjärnum.

Under de senaste åren har hon arbetat som frilansande artist samt som koordinator & skribent för festivalerna Hallifornia och Into the Woods. Hennes stora intresse för personlig utveckling har även lett henne till platser som Indien, Nepal, Spanien och Australien och 2019 släpptes hennes egen musik under namnet "Wikedhvani". Hon föreläser även om psykisk ohälsa.

Läs mer om Josefin Wikewand Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Titta på ett smakprov av "Det finns en chans! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Arrangemanget genomförs inom projektet "Stärkta bibliotek" med stöd av Statens kulturråd.

Välkommen!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 april 2022 09:22