Tryggare tillsammans – Vision Strömsnäs/Traryd 2030

Christine Awad, Linda Werner, Ingela Östberg, Mathias Fager, Aladdin Almakmal och Moa Teveldal

Christine Awad, Linda Werner, Ingela Östberg, Mathias Fager, Aladdin Almakmal och Moa Teveldal

Vill du vara med och engagera dig tillsammans med andra för att öka tryggheten i Strömsnäsbruk? Då kan du göra en intresseanmälan till kommunen. Syftet är att engagera dig som vill vara delaktig i en medborgar- och föräldrasamverkan för att starta upp trygghetsvandring.

Under hösten planeras att bjuda in för mer information där kommunen kommer att vara behjälplig i ett inledande skede. Kommunen kommer i det inledande skedet även att erbjuda viss handledning samt träffar i samverkan med polisen. Sedan kommer fortsatt stöd ske genom återkommande träffar.

Är du intresserad av att medverkan eller har frågor så kontakta Peter Lindgren, idrottslärare på Strömsnässkolan.

Telefonnummer: 070-141 64 64

E-postadress: peter.lindgren@markaryd.se

Sista datum för anmälan är den 31 oktober. Vi träffas för en första dialog den 7 november kl.17-19 på Stig In i Strömsnäsbruk. Kommunen bjuder på fika. Varmt välkomna!

Inom ramen för visionsarbetet Strömsnäsbruk/Traryd 2030 har mycket fokus lagts på att samverkan över förvaltningsgränserna. Därför planerar Arbetsmarknads- och integrationsförvaltningen, Socialförvaltningen öppenvården och Utbildnings- och kulturförvaltningen i samverkan med Polisen att bjuda in till ett informationsmöte för att öka medborgar- och föräldrasamverkan i Strömsnäsbruk och Traryd.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 7 oktober 2022 12:51