Begränsningar på Hannabadet

Hannabadet Markaryd

Ordinarie omklädningsrum på Hannabadet kommer under en period att vara stängda och badgästerna hänvisas till andra omklädningsrum i fastigheten.

Efter genomfört utredningsarbete på Hannabadet har Markaryds kommun identifierat ett antal byggnadstekniska åtgärdspunkter som behöver vidtas inom den närmsta tiden för att säkerställa en fortsatt fungerande drift. Under utredningen upptäcktes fuktskador i duschutrymmena och Markaryds Kommun stänger således omklädningsrummen för att genomföra åtgärder från och med onsdag vecka 6. Under arbetet så kommer omklädningsrummen kommer att vara stängda (röd markering, i två plan).

Simhallen kommer fortsatt att vara öppen men badgäster kommer under denna tid att hänvisas till andra omklädningsrum i lokalerna (först blå markering och vid behov sker hänvisning till grön markering efter 16:00). Väl på plats kommer personalen att guida alla våra badgäster rätt.

Under denna perioden innebär det att möjligheter för torrbastu tyvärr inte kan tillgodoses, däremot finns möjligheter för bastu i simhallens ångbastu. Vi hoppas att ni kan ha överseende med detta.

Genom det utredningsarbete som gjorts framkommer även behov av att byta ut delar i reningsanläggningen, detta såsom pumpar och liknande tekniska installationer. Under servicearbetet kommer Hannabadet att behöva hållas stängt i sin helhet, detta i en veckas tid. Servicearbetet är preliminärt bokat till vecka 10. Nyheten uppdateras löpande.

Förstora bilden
Skriv ut
Senast uppdaterad: 23 februari 2023 15:15