Öppet hus på Servicekontoret

Varmt välkomna till Servicekontoret i Strömsnäsbruk tisdagen den 28 februari klockan 13-19. På plats finns kommunala tjänstepersoner, polisrepresentanter och Markaryds Sparbank.

Servicekontoret hittar du på Lagastigsgatan 24 i Strömsnäsbruk. Här kan du få samma service som på kommunhuset i Markaryd.

Att erbjuda likvärdig kommunal service oavsett var i kommunen man bor är något som är en viktig del av vårt kommunala uppdrag och något som vi har arbetat med att vidareutveckla under ett flertal år.

Varmt välkommen på öppet hus

Tisdagen den 28 februari är du varmt välkommen till öppet hus på Servicekontoret. Förutom möjligheten att ta en närmare titt på våra lokaler så kommer du att möta:

  • Kommunala tjänstepersoner
  • Polisrepresentanter
  • Markaryds Sparbank

Klockan 13-19 bjuder vi på viktiga samtal, goda skratt och tilltugg. Återigen, varmt välkommen!

Vid all kontakt med Markaryds kommun ska Kontaktcenter vara din väg in, detta i syfte att den som har en fråga eller ett ärende till kommunen ska få en så god service som möjligt.

En av våra kommunvägledare, Ida Johansson, säger så här om sin roll:

- Som kommunvägledare bidrar man till att kommunens invånare, företag & besökare får bästa tänkbara service. Många av frågorna vi får, svarar vi direkt på. Det är det som är vår styrka, att vi har en stor kunskap inom olika områden. Men sen ibland kräver det så klart att vi hänvisar vidare in till respektive tjänsteperson.

När du kontaktar Markaryds kommuns Kontaktcenter kommer du får hjälp, service och eventuell vidarelots av våra kommunvägledare, dessa kan du kontakta på tre olika vis:

  • Besöka Servicekontoret i Strömsnäsbruk eller Kommunhuset i Markaryd
  • Via telefon, 0433-720 00
  • Via e-post, info@markaryd.se

Våra öppettider

Skriv ut
Senast uppdaterad: 14 februari 2023 13:01