Välkommen till bytesloppis

Bild

Har du vårstädat och rensat hemma? Har du saker som du har tröttnat på? Välkommen till vår bytesloppis där du kan byta dina saker mot andra spännande saker, helt gratis!

Välkommen till bytesloppis 3 juni mellan klockan 10:00 och 14:00! Du hittar loppisen på Återbruket på Järnvägsgatan 53 i Strömsnäsbruk. Ingången är på baksidan.

Hur fungerar en bytesloppis?

På en bytesloppis byter du saker, i stället för att köpa dem. Du lämnar in saker som du inte vill ha längre och får kuponger som du kan använda till att ta med dig andra saker hem. För varje sak du lämnar in får du en kupong som du kan använda för att ”köpa” något annat på loppisen.

Vad kan jag lämna in på loppisen?

Du kan lämna in allt möjligt på loppisen, allt ifrån kläder till husgeråd och leksaker. Vi tar dock inte emot möbler, böcker, elektronik eller kläder som är trasiga eller smutsiga.

Hur gör jag för att lämna in saker till loppisen?

Från och med 22 maj kan du lämna in saker till loppisen. Du kan också ta med dig saker direkt till loppisen 3 juni. När du har lämnat in sakerna får du kuponger att använda till annat på loppisen.

Om du vill lämna in saker innan 3 juni

Du lämnar in sakerna på Återbruket på Järnvägsgatan 53 i Strömsnäsbruk. Ring Camilla Iljin på 0433-724 45 för att boka en tid att lämna in sakerna.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 maj 2023 09:14