Bygga, bo och miljö

2030 – Tillsammans mot framtiden

Nu drar projektet 2030 – Tillsammans mot framtiden igång. Tillsammans ska vi utveckla vår framtida kommun och dina tankar är viktiga för oss.

Vi vill utveckla vår bygd och ska nu tillsammans ta fram en bild av hur hela vår kommun ska se ut om drygt 10 år.

Vi behöver din hjälp – fyll i vår enkät!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Markaryds kommun växer och med det växer även behovet av att planera för nya bostäder och verksamheter samt bevarandet av våra natur- och kulturvärden. Därför har kommunfullmäktige beslutat att ta fram en vision för hur vi tillsammans ska utveckla vår framtida kommun.

Från och med den 18 oktober kommer du att få hem en enkät i din brevlåda men redan nu finns enkäten att fylla i digitalt. Via länkarna nedan kan du ta del av mer information om projektet, svara på enkäten och uppdatera dig om kommande dialogmöten!

Vi hoppas att du har möjlighet att ge oss fem minuter av din tid och fylla i vår korta enkät. Du fyller bäst i den digitalt (via dator) men det går självklart också bra att fylla i enkäten som kommer hem i din brevlåda. Är ni flera personer i hushållet är alla som är över 15 år välkomna att besvara enkäten. Dina svar är självklart anonyma.

Önskar du fler papperskopior av enkäten går det bra att kontakta växeln i Markaryds kommunhus via mail info@markaryd.se eller telefon 0433-720 00.

Under senhösten och vintern kommer vi också att bjuda in er som bor, lever och verkar i kommunen till dialogmöten. På dialogmötena kommer vi att diskutera utifrån de enkätsvar som har kommit in. Information om dialogmöten kommer att publiceras på vår hemsida, i sociala medier samt sättas upp på bibliotekens anslagstavlor.

For information in English, please visit this linklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vid frågor angående enkäten, vänligen kontakta projektledaren John Karlsson, miljö- och byggchef, telefon 0433-720 65.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 21 oktober 2019

Kontakt

John Karlsson

Teknisk chef bitr

john.karlsson@markaryd.se
043372065

Louise Tallberg

Planarkitekt

louise.tallberg@markaryd.se
043372076