Bygga, bo och miljö

2030 – Tillsammans mot framtiden

Projektet 2030 – Tillsammans mot framtiden har nu kommit till sin slutfas

I projektet ska vi alla tillsammans ta fram en vision för hur vår bygd ska se ut år 2030. Under hösten 2019 uppmuntrade vi Er att fylla i vår enkät och på så sätt bidra med era tankar och idéer i ett första steg. Gensvaret blev stort och vi fick in många svar, tack! Enkätundersökningen avslutades och vi gick in i nästa steg i processen – dialogmötena.

Under början av 2020 har vi varit ute i kommunen för att träffa Er och prata framtidsdrömmar för utvecklingen av Markaryds kommun. Sex möten har genomförts: Timsfors, Vivljunga, Strömsnäsbruk, Markaryd, Traryd och Ryd. Det har varit stor uppslutning till alla mötena och en härlig stämning har präglat dem samma. Massor av goda idéer har inkommit och vi tackar för engagemanget!

Tyck till

Har du fler idéer om hur du vill att vår bygd ska utvecklas? Fram t o m 27 mars har du möjlighet att lämna din idé i vårt digitala forum. Klicka dig vidare på länken här nedanför (Läs mer om projektet)!

Kommande arbete

Alla idéer vi har fått in från enkäter, dialogmöten och digitalt forum kommer framöver att bearbetas och omvandlas till den kommande visionen. Denna sidan kommer fortsatt att uppdateras med information om projektet.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 28 februari 2020

Kontakt

John Karlsson

Bygg- o Miljöchef

john.karlsson@markaryd.se
043372065

Louise Tallberg

Planarkitekt

louise.tallberg@markaryd.se
043372076