Köksansvarig - Therese Blom

Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Köksansvarig, Therese Blom

 • Vad jobbar du som?
  Jag jobbar som köksansvarig på Mellangård
 • Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?
  Jag dukar och serverar maten som kommer färdig ifrån Eklidens kök till våra pensionärer och anhöriga. Jag ansvarar för att beställa mat, dryck och en del skafferivaror samt förbrukningsartiklar. Jag pyntar inför storhelger och städar i kök och de allmänna ytorna på Mellangård.
 • Hur hamnade du på Markaryds kommun?
  Jag bor i Hamneda och behövde ett nytt deltidsjobb att kombinera mitt egna företag med. Såg annonsen och tyckte att tjänsten passade mig. Så jag sökte och fick det efter att ha varit på anställningsintervju
 • Hur blir man en riktigt bra kock?
  Nu jobbar ju inte jag som kock men har utbildning till det. Så mitt svar blir nog att man måste laga mat med kärlek och som tilltalar ögat. Det jag kan göra som inte lagar maten själv är att duka fint och att lägga upp maten på ett så trevligt sätt som möjligt.
 • Vad uppskattar du hos Markaryds kommun som arbetsgivare?
  Jag tycker det finns många fördelar med att jobba inom kommunen. Dock är jag nog inte så bortskämd som egen företagare sen 15 år tillbaka ;-) Att vara anställd ger många fördelar över lag. Ska bli spännande att utforska den nya förmånsportalen som kommunen precis startat upp. Dessutom ger det otroligt mycket att jobba med äldre. Dom flesta är så tacksamma och man känner att man gör skillnad
 • Kan du ge ett råd till någon som vill bli kock i Markaryds kommun?
  Laga mat som du själv skulle vilja äta. Den ska både smaka gott och se god ut. En måltid får aldrig bli utfodring utan ska vara en trevlig stund på dagen.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 23 juni 2021 15:39