Stöd och omsorg

Servicelägenhet

För dig som klarar att bo själv finns servicelägenheter på Mellangård i Markaryd. Lägenheterna hyrs ut via kösystem, lägenheterna är anpassade för funktionshindrade och det finns möjlighet att nyttja gemensamma lokaler till aktiviteter. 

Mellangård ligger i centrala Markaryd på Kvarngatan. Där finns 20 lägenheter fördelade på tre våningar. För två- och trerums lägenheterna gäller att de på bottenvåningen har uteplats medan lägenheter på de övriga våningarna har balkonger. Enrums lägenheterna är utan uteplats eller balkong. Hiss finns. På bottenvåningen finns en matsal samt samlingsalar för olika aktiviteter.

Du anmäler ditt intresse genom att fylla i en intresseanmälan och skicka in den till socialförvaltningen. Du erbjuds lägenhet när du står först i kön och det blir en lägenhet ledig. Skulle du då tacka nej men ändå vill stå kvar som sökande hamnar du sist i kön. Hyreskontrakt tecknas med företaget Victoria Park, som förvaltar fastigheten.

På Mellangård finns 20 lägenheter. Det finns 6 enrumslägenheter, 12 tvårumslägenheter samt 2 trerumslägenheter.
 
Restaurang på Mellangård
I restaurangen serveras lunch som förbeställs. Även anhöriga och äldre personer som bor utanför Mellangård är även välkomna att äta lunch. 

Beställning av lunch görs senast kl 10.00 dagen före till pesonal på Mellangård på telefon 0433-721 75.

Lunchmåltid inklusive kaffe och efterrätt kostar 68 kronor.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 18 augusti 2021 13:41
Sidansvarig: Malin Vendel

Kontakt

Malin Vendel

Samordnare

malin.vendel@markaryd.se
043372043