Nästa anhalt - Traryd

Förstora bilden

Traryd är nästa anhalt för dig som vill delge oss din vision om hur Markaryds kommun bör se ut i framtiden. Vi ser fram emot att ta del av dina tankar och idéer på måndag!

Efter fyra lyckade dialogmöten har turen kommit till Traryd. Kom och delge oss din vision om hur Markaryds kommun bör se ut i framtiden. Rapporterna från de tidigare dialogmötena talar om mycket BRA uppslutning och goda, positiva samtal.

Alltså:
Måndag den 10 februari, klockan 18:30-20:30 - på Verdandi, Traryd.

DU ÄR HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!


FAKTA

Under början av 2020 önskar vi träffa Dig och prata om Dina framtidsdrömmar för utvecklingen av Markaryds kommun. Vi vill därför bjuda in Dig som bor, lever och verkar i kommunen till dialogmöten. Nedan presenteras plats, datum och tid för samtliga dialogmöten.

Första anhalter blir Timsfors och, dagen därpå, Vivljunga.

Vi ser gärna att du anmäler dig - vi tänker nämligen bjuda på fika.

Anmälan gör du antingen genom att klicka på respektive möteslänk i listan nedan eller via telefon 0433 – 720 00.

2030Tillsammans mot framtiden

I projektet, som fått namnet 2030Tillsammans mot framtiden ska vi alla tillsammans ta fram en vision för hur vår bygd ska se ut år 2030. Under hösten 2019 har vi uppmuntrat Er att fylla i vår enkät och på så sätt bidra med era tankar och idéer i ett första steg. Gensvaret har varit stort och vi har fått in många svar, tack! Enkätundersökningen är därmed avslutad och nu kommer nästa steg i processen – dialogmötena.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 24 februari 2020 15:15