Om webbplatsen

Här hittar du information som berör hela webbplatsen. www.markaryd.se Länk till annan webbplats. är Markaryds kommuns officiella webbplats och kommunens viktigaste och högst prioriterade informationskanal. Här hittar du aktuell och korrekt information om den kommunala servicen samt information om hur du som medborgare kan påverka politik och beslut.

Lyssna på webbplatsen

Vi använder tjänsten Talande Webb för att läsa upp innehållet på vår webbplats.

Översättning

Vi har valt att använda Googles översättningsfunktion, Google translate. Googles funktion översätter hela webbplatsen till valfritt språk på några sekunder. Översättningen görs av en maskin vilket betyder att man inte kan förvänta sig en översättning som är korrekt till hundra procent. Markaryds kommun ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättning som utförts av en utomstående part.

Cookies

En cookie, eller kaka på svenska, är en liten textfil som webbplatsen begär att få lagra på besökarens dator och som innehåller en viss mängd information och en viss tidsstämpel.

Webbläsaren sparar informationen på ett speciellt ställe i din dator och returnerar informationen i kakan till webbplatsen man besökt vid varje förfrågan av sidor/bilder från webbplatsen.

Tillgänglighet

Markaryds kommuns webbplats följer Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1 AA för att göra vår webbplats våra tjänster tillgängliga för en bred mottagargrupp, inklusive personer med olika typer av funktionsnedsättningar.

Personuppgifter på webben

Läs om hur vi behandlar personuppgifter på vår webbplats. Öppnas i nytt fönster.

E-post

E-postadresser till handläggare, kontaktpersoner m.m. anges på formen fornamn.efternamn@markaryd.se Bokstäverna å och ä ska bytas ut till a och ö ska bytas ut till o i personnamnet.

Utskrift

Varje sida på webbplatsen, utom på startsidan, har en ikon för utskrift direkt under rubriken.

När du klickar på ikononen öppnas ett nytt fönster med en utskriftsvänlig version. Överst skrivs innehållet i mittspalten, därefter innehållet i vänsterspalten och högerspalten. Utskriftshanteraren på din dator startas automatiskt.

Dokument

Dokument som är uppladdade på vår webbplats är i normalfallet i pdf:format. För att öppna pdf:filer krävs det att du har en PDF-läsare på din dator, det kan du ladda ner kostnadsfritt på Adobes webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Synpunkter

Har du synpunkter eller förslag på innehåll på webbplatsen ska du först och främst kontakta den person som är ansvarig för den sida du besöker. Längst ner på varje sida på webbplatsen anges vem som är sidansvarig.
Namnet är en länk som öppnar ditt e-postprogram och skapar ett nytt e-post.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 december 2022 14:00