Press och informationsmaterial

Här hittar du bland annat bilder, pressinformation och information om våra sociala medier. Du kan ladda ner vår grafiska profil samt att ta del av våra pressmeddelanden.

Är du journalist? Kontakta oss gärna så hjälper vi dig med dina frågor och med att hitta rätt person att intervjua.

Sociala medier

Du kan kommunicera med oss via sociala medier. I första hand besvaras inlägg under kontorstid. Det kan därför dröja längre innan du får svar om du skickar något under kvällen eller helgen.

Pressbilder

Behöver du bild på någon annan politiker eller tjänsteman är du välkommen att höra av dig till kommunikatören.

Den grafiska profilen är Markaryds kommuns ansikte utåt. I alla typer av informationsmaterial ska den grafiska profilen användas för att ett konsekvent utseende i text, bild och färg. Vilket ska underlätta för mottagaren att snabbt och enkelt kunna se att det är Markaryds kommun som är avsändaren och därmed stärka Markaryds kommuns gemensamma varumärke.

Markaryds kommun antog sin grafiska profil 2016-10-01.

Filmer

Senast uppdaterad: 13 november 2018