Digital författarafton

Den 27 januari klockan 19:00 startar den första, i en serie av digitala författarmöten. Första mötet är med författarduon Christina Olséni och Micke Hansen. Under kvällen lottas det även ut en signerad bok av författarna.

Anmäl dig till författaraftonen den 27 januari genom att kontakta biblioteket: sbibliotek@markaryd.se

Länk till föreläsningen kommer att mailas ut innan föreläsningens start.

Anmäl dig senast den 25 januari.

Var med i utlottningen av en bok

För att vara med i utlottningen av en signerad bok av författarna, svara på frågan: I vilket landskap har författarna Christina Olséni och Micke Hansen sina hemtrakter?

Skicka ditt svar, adress och telefonnummer till sbibliotek@markaryd.se senast den 26 januari.

Digitala författarbesök är ett projekt inom ”Stärkta Bibliotek” av Statens Kulturråd.

Arrangörer: Biblioteken Markaryds kommun genom Författarcentrum Syd.

Christina Olséni

Jag är den ena halvan i författarduon Olséni-Hansen. Jag föddes 1968 i Malmö, men har vuxit upp på Falsterbonäset. Jag har en internationell civilekonomexamen från Lunds universitet och att det blev en internationell inriktning var ingen slump, jag älskar nämligen att resa. Detta har lett mig till utlandsuppdrag för Ericsson och Telia i Japan, Danmark, Österrike, Schweiz och Tyskland. För några år sedan hoppade jag av ekorrhjulet och blev entreprenör med eget företag och numera skriver jag på heltid tillsammans med min författarkollega, Micke Hansen. Sedan 2004 är jag tillsammans med min familj återigen bosatt på Falsterbonäset.

Micke Hansen

Micke Hansen turnerade som artist och gjorde barnprogram i Bolibompa mellan 2000-2014 med musikgruppen Doris & Knäckebröderna. 2015 skrev han första boken, Badhytten, tillsammans med Christina Olséni, och sedan dess ger de ut minst två böcker per år. Duon har blivit ett etablerat författarpar och tog sig i år in på topplistan bland landets mest utlånade författare på svenska bibliotek.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 12 januari 2021 15:21