Förvaltningschef går vidare till nya utmaningar

Bild

Rachel Törnell har haft tjänsten som förvaltningschef på utbildnings- och kulturförvaltningen i ungefär tre år. Efter sommaren väntar nya utmaningar.

– Min tid i Markaryds kommun har varit lärorik, rolig och inspirerande. Jag har trivts mycket gott här. Markaryd är en spännande kommun med många kompetenta medarbetare och ett blomstrande näringsliv som inspirerar. Jag är tacksam för att jag fått möjlighet att bidra med det jag kan och själv ha fått lära och utvecklas i en väldigt fin kontext, säger Rachel.

Utbildnings- och kulturförvaltningen är en av Markaryds kommuns största förvaltningar, och omfattar våra förskolor, grundskolor och gymnasieskolor samt kultur- och fritidsverksamhet. Rachel har under sina tre år i kommunen bidragit till förändring och förbättring, bland annat genom att skapa tydlighet och trygghet genom strukturer och rutiner inom ekonomi, administration och systematiskt kvalitetsarbete.

- Rachel har tryggt lett förvaltningen under en tid som präglats av pandemi och nyorientering. Hon har bidragit med god kunskap, härlig energi och driv för de frågor som hon även har ett stort hjärta för. Hon har gjort viktig skillnad för våra barn och ungdomars möjligheter att lyckas i skolan. Jag uppskattar den tid Rachel varit hos oss och önskar henne lycka till framöver, säger kommunchef Elisabeth Fock.

Efter sommaren påbörjar Rachel tjänsten som förvaltningschef i Marks kommun. Arbetet med att rekrytera en ny förvaltningschef börjar i juni.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 maj 2023 12:43