Ekonomichef lämnar Markaryds kommun för ny roll

Bild

Efter 4,5 år som ekonomichef i kommunen går nu Patrik Eurenius vidare till det Falkenbergsbaserade bolaget VIVAB.

- Det blir ett nytt spännande uppdrag som kommer ha ett stort fokus på utveckling och förbättringsarbete och jag ser framemot att få ta mig an detta. Från min tid i Markaryd tar jag med mig en hel del, då det hänt extremt mycket under dessa dryga fyra år. Om jag skulle välja ut något specifikt så får det bli vårt arbete med värdegrund, där jag haft förmånen att kunnat följa utvecklingen av vårt bemötande gentemot varandra i våra olika forum, säger Patrik.

Kommunchef Elisabeth Fock önskar Patrik ett stort lycka till i sitt nya uppdrag;

- Patrik har bidragit med bred kunskap inom en rad olika frågor. Han har arbetat nära politiken, inte minst i det viktiga arbetet med att ta fram vår vision och värdegrund. Via sitt intresse för målstyrning har Patrik även medverkat till att vi tagit avgörande kliv inom kvalitetsarbetet.

Patrik avslutar sin anställning i Markaryds kommun i månadsskiftet augusti/september. Rekryteringen av ny ekonomichef påbörjas inom kort.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 14 juni 2023 16:05