Fun summer 2023

Bild

Under hela sommarlovet kommer projektgruppen Fun summer 2023 att arrangera aktiviteter för ungdomar i Markaryd och Strömsnäsbruk. Alla barn och ungdomar mellan 6 och 18 år är välkomna. Aktiviteterna är helt kostnadsfria.

Vad är Fun summer 2023?

Fun summer 2023 är ett projekt som Markaryds kommun driver under hela sommarlovet. Syftet med projektet är att erbjuda aktiviteter som ger våra barn och ungdomar möjlighet att leka, träffa andra och känna sig trygga under sommarlovet.

Hur fungerar det?

Projektgruppen kommer att anordna aktiviteter i Strömsnäsbruk och Markaryd tisdag till fredag. Varje dag kommer vi att lägga ut information om dagens aktivitet samt var och när vi samlas. Informationen läggs ut i händelser på Markaryds kommuns instagram.

Alla barn och ungdomar mellan 6 och 18 år är välkomna. Det är helt frivilligt att medverka och du behöver inte anmäla dig innan. Det är bara att dyka upp om du vill delta på aktiviteten.

När börjar och slutar aktiviteterna?

Vi börjar med aktiviteterna 10 juli. Vi kommer att hålla igång mellan klockan 12:30 och 15:45 tisdag till fredag fram till 18 augusti. Programmet kan komma att ändras beroende på väder och andra förutsättningar, så håll dig uppdaterad på vår instagram.

Hoppas att vi ses i sommar!

Markaryds kommun på instagram Länk till annan webbplats.

Välkommen att höra av dig om du har frågor

Om du har några frågor om projektet är du varmt välkommen att kontakta projektledare Astrit Shabani.

0433–738 05

astrit.shabani@markaryd.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 6 juli 2023 16:33