Var med och utveckla Markaryds kommun

Bild

Nu är årets medborgarundersökning igång! För att vi ska göra kommunen bättre, tillsammans, vill vi veta vad du tycker. Om du är en av de slumpmässigt utvalda - gör din röst hörd, din åsikt är viktig!

I medborgarundersökningen kan du ge synpunkter på kommunens service och hur du upplever att det är att bo och verka i kommunen. Du kommer att ha möjlighet att svara på enkäten digitalt eller på papper. I enkäten får du bland annat svara på vad du tycker om skolan, barn- och äldreomsorgen, boendemiljön i kommunen samt hur trygg du känner dig. Dina svar på enkäten kommer att vara en del av ett underlag för kommunens framtida utveckling.

Statistiska centralbyrån, SCB, skickar undersökningen till 1 000 slumpmässiga invånare i Markaryds kommun. Om du är en av de 1 000 personerna, kommer du att få hem ett brev från SCB med instruktioner om hur du svarar på enkäten.

Svara digitalt eller på papper

Mellan 24 augusti- 30 augusti

Ett brev skickas ut från SCB med information, instruktioner och inloggningsuppgifter till den digitala enkäten.

Mellan 5–23 september

Om du vill göra undersökningen på papper, i stället för digitalt, kan du vänta in pappersenkäten. Pappersenkäten kommer med posten, hem till dig, mellan 5 och 23 september.

Har du inte fått medborgarundersökningen?

Oavsett om du är en av de utvalda eller inte kan du alltid hjälpa oss att bli bättre. Det kan du göra på flera olika sätt. På sidan Din möjlighet att påverka har vi samlat felanmälan, synpunkter och kontaktuppgifter till vårt kontaktcenter.

Din möjlighet att påverka Länk till annan webbplats.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 24 augusti 2023 15:33