Utvärdering av Arbetsmarknads- och utbildningsmässan

Den 26 september var det äntligen dags för Arbetsmarknads- och utbildningsmässa på Vetenskapshuset. Vi är glada och stolta över att tillsammans ha planerat och genomfört en mässa som visar upp lokala företag, kommunala verksamheter, lärosäten och den vidd av karriärmöjligheter som finns i vår kommun.

Under sensommaren och hösten så har Markaryds kommun arrangerat denna mötesplats där arbetsgivare, kommunala verksamheter och lärosäten fick möjlighet att marknadsföra sig och möta allmänheten. Vi strävade efter att skapa en mångsidig mässa med rikt innehåll för skolelever, arbetssökande, de som övervägde att byta karriär och de som ville upptäcka mer av kommunen.

Efter evenemanget genomfördes en utvärdering tillsammans med utställarna för att samla feedback och identifiera utvecklingsområden inför framtida initiativ. Vi är tacksamma för det engagemang och den positiva respons som mässan har genererat och ser fram emot att fortsätta bidra till kommunens tillväxt och utveckling genom liknande initiativ. Tack till alla utställare och besökare som gjorde Arbetsmarknads- och utbildningsmässan till en framgångsrik och givande upplevelse för alla inblandade.

Läs utvärderingen , 1 MB, öppnas i nytt fönster.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 11 december 2023 13:14