Strejken är avblåst

Under onsdagseftermiddagen nåddes vi av beskedet att det inte blir någon strejk.

Sveriges kommuner och regioner, Sobona och Kommunal har nått en överenskommelse om ett nytt centralt kollektivavtal. Det blir alltså ingen strejk imorgon.

Informationen som tidigare har lagts ut är inte aktuell. Eftersom vi har planerat för att en strejk kunde träda i kraft från och med imorgon kommer vissa verksamheter att påverkas denna vecka. Från och med måndag kommer allt att fungera som vanligt igen.

Förskolor och skolor

Mat kommer att servereras på alla förskolor och skolor. Inga barn eller elever behöver ha med sig matlådor, varken frukost, lunch eller mellanmål.

Särskilt boende

Lunch kommer att serveras på de särskilda boendena. Till följd av planeringen för den eventuella strejken kommer maten att levereras från ett annat kök än vanligt torsdag och fredag. Från och med lördag levereras maten från Ekliden igen.

Ordinärt boende

Till följd av planeringen för den eventuella strejken har matlådor redan inhandlats i matvarubutik. Personal kommer att leverera matlådorna och hjälper till att värma upp maten hos brukaren. Matleveransen sker som vanligt igen från och med lördag.

LSS-boende

Lunchen tillagas gemensamt, med hjälp av personalen på boendena veckan ut. Från och med måndag levereras maten från Ekliden igen.

Daglig verksamhet

Lunch kommer att serveras till daglig verksamhet på en annan plats än vanligt torsdag och fredag. Från och med måndag sker måltiderna som vanligt igen.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 18 april 2024 11:28