Idrottsskola Parasport

Parasport

Markaryds kommun fortsätter under våren med Idrottsskola– Parasport med ett antal idrotter av blandad karaktär. Idrottsskolan riktar sig till barn, unga och äldre.

Anmälan kommer ske via länk längre ned på sidan från och med måndagen den 6 mars. Här kommer även schemat att presenteras så småningom.

Behovet av en idrottsskola för paraidrott är stort. Efter förra sommarens Parasportläger för barn, unga och äldre från daglig omsorg (vi kör i år också!) ser vi nu fram emot att fortsätta idrottsskolan som vi startade i höstas, för målgruppen.

Idrottsskola Parasport är samverkan med Markaryds kommun (Kultur och fritid och Daglig verksamhet) samt Parasport Småland, RF-SISU Småland och Strömsnäsbruks IF.

Har man en funktionsnedsättning kan det vara svårt att delta i den vanliga idrottsverksamheten av olika anledningar. Då är Idrottsskola Parasport något att prova. Här har du chansen att få prova på olika idrotter på dina villkor.

Med en Idrottsskola Parasport menar vi:

  • Prova på olika verksamheter
  • Närhet att motionera i den egna kommunen
  • Socialt umgänge
  • Samverkan med föreningar
  • Att deltagandet kan leda till medlemskap och tillhörighet i en förening

Tillsammans med föreningslivet i kommunen provar vi olika idrotter och andra roliga aktiviteter samt träffar nya kompisar. Alla är välkomna!

Anmälan till Idrottsskola Parasport Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kostnaden är 150 kr per år.

Betalning sker vid första tillfället. I avgiften ingår även två avslutningstillfällen med fika. På höstavslutningen erhåller du även en t-shirt.

Frågor kring Idrottsskola Parasport
Tord Gustafsson - 0433- 720 08
Johan Göransson - 070-315 40 16

Skriv ut
Senast uppdaterad: 8 mars 2023 07:33